PROJEKTER

Udforsk de mange højdepunkter fra Nicolai’s arbejde i Japan og resten af verden.

Tivoli’s have (2021)

Ved Tivolis årlige blomsterfestival stod vi for at udsmykke haven med installationer ved udvalgte områder. Nicolai optrådte på en af scenerne og fremviste for tusindvis af besøgende sin passion for blomster og blomsteræskerne. Udstillingen i Tivoli varede fra d. 28 august til 5. september, 2021.

Se Nicolai reflekterer over sin oplevelse i Tivoli, og oplev hvor meget det betød at være tilbage i Danmark. Vi anbefaler på det varmeste tivoli’s haver, og håber du også vil give det et besøg i den nærmeste fremtid.

Kiyomizu Tempel i Kyoto (2018)

Tilbage i september 2019, lavede Nicolai og hans team en stor installation på det smukke og berømte Kiyomizu tempel i Kyoto og i sin egen flag ship store i Tokyo, for at skabe opmærsomhed på brystkræft. Begge lokationer blev udsmykket i lyserøde blomster, og gav besøgende mulighed for at skrive deres drømme på lyserøde bånd.
Temaet for installationerne hed - “We are all affected by breast cancer in one way or another”.

Formula 1 Singapore Grand Prix (2019)

Hvert år bliver byen Singapore transformeret om til en racerbane for at afholde Formula 1 grand prix.
For andet år i træk var Nicolai inviteret derud for at hjælpe med at dekorere “the Paddock Club”. Se hvordan Nicolai og hans team bragte liv og farver til området.

What's Your Colors Udstilling (2022)

Den store finale af Kumamoto Hanahaku blev leveret af af Nicolai’s “What’s your colors” udstilling, som bestod af over 50 forskellige arrangementer i 6 forskellige farvetemaer.

Nicolai samarbejde med lokale porcelænskunstnere og brugte over 2.000 lokale blomster til at skabe arrangementere. Se Nicolai i videoen give en guidet tur af udstillingen, hvor han fortæller om nøglepunkter fra udstillingen. God fornøjelse!