Refusionspolitik

Returnering

Vores garanti gælder i 14 dage. Hvis der er gået 14 dage siden dit køb, kan vi desværre ikke tilbyde dig en tilbagebetaling eller ombytning.

For at være berettiget til en returnering skal din vare være ubrugt og i samme stand, som da du modtog den. 

Den skal også være i den originale emballage.Flere typer varer er undtaget fra returnering. Letfordærvelige varer, som fx friske blomster, kan ikke returneres (konserverede blomstervarer kan dog godt returneres).

Yderligere varer, der ikke kan returneres:

- Gavekort

For at gennemføre din returnering skal vi have en kvittering eller et købsbevis.Du må ikke sende dit køb tilbage til producenten.

Refusioner

Når din returvare er modtaget og inspiceret, sender vi dig en e-mail for at give dig besked om, at vi har modtaget din returnerede vare. Vi giver dig også besked om godkendelse eller afvisning af din refusion.

Hvis du bliver godkendt, vil din refusion blive behandlet, og en tilbagebetaling vil automatisk blive tilføjet dit kreditkort eller din oprindelige betalingsmetode inden for et vist antal dage.

Forsinkede eller manglende tilbagebetalinger

Hvis du endnu ikke har modtaget en tilbagebetaling, skal du først tjekke din bankkonto igen.

Kontakt derefter dit kreditkortselskab, det kan tage noget tid, før din refusion officielt er bogført.

Derefter kontakter du din bank. Der går ofte en vis behandlingstid, før en tilbagebetaling er bogført.

Hvis du har gjort alt dette, og du stadig ikke har modtaget din refusion, bedes du kontakte os på onlineshop.dk@nicolaibergmann.com.

Udsalgsvarer

Kun varer til normalpris kan refunderes, udsalgsvarer kan desværre ikke refunderes.

Ombytning

Vi ombytter kun varer, hvis de er defekte eller beskadigede. Hvis du har brug for at bytte den til den samme vare, skal du sende os en e-mail på onlineshop.dk@nicolaibergmann.com og sende din vare til:

Nicolai Bergmann Flowers & Design
Vingårdstræde 18
1070 København
Tlf: 26710609

Gaver

Hvis varen var markeret som en gave, da den blev købt og sendt direkte til dig, vil du modtage en gavekredit på værdien af din returnering. Når den returnerede vare er modtaget, vil et gavekort blive sendt til dig med posten.

Hvis varen ikke var markeret som en gave, da den blev købt, eller hvis gavegiveren fik ordren sendt til sig selv for at give den til dig senere, sender vi en tilbagebetaling til gavegiveren, og han vil få besked om din returnering.

Forsendelse

For at returnere din vare skal du sende varen til:

Nicolai Bergmann Flowers & Design
Vingårdstræde 18
1070 København
Tlf: 26710609

Du er selv ansvarlig for at betale dine egne forsendelsesomkostninger for at returnere din vare. Forsendelsesomkostningerne kan ikke refunderes.

Afhængigt af hvor du bor, kan det variere, hvor lang tid det kan tage for din ombyttede vare at nå frem til dig.

Hvis du sender en vare over 500DKK, bør du overveje at bruge en sporbar forsendelsestjeneste eller købe en fragtforsikring. Vi garanterer ikke, at vi vil modtage din returnerede vare.