Privatdatapolitik

Sidst opdateret: 18. november, 2021

Denne Fortrolighedspolitik beskriver vores politikker og procedurer for indsamling, brug og videregivelse af dine Persondata, når Du bruger Servicen, og fortæller dig om dine privatlivsrettigheder og om, hvordan loven beskytter dig.Vi bruger dine Persondata til at levere og forbedre Servicen. 

Ved at bruge Servicen accepterer Du indsamling og brug af oplysninger i overensstemmelse med denne Fortrolighedspolitik. 


Fortolkning og definitioner

Fortolkning

De ord, hvor det første bogstav er stort, har betydninger defineret under følgende betingelser. De følgende definitioner skal have samme betydning, uanset om de optræder i ental eller flertal.

Definitioner

I forbindelse med denne Fortrolighedspolitik:

  • Konto betyder en unik konto, der er oprettet, for at Du kan få adgang til vores Service eller dele af vores Service.
  • Virksomhed (benævnt enten "Virksomheden", "Vi", "Os" eller "Vores" i denne Aftale) henviser til Nicolai Bergmann ApS, Silkegade 2-4, 1001 København.I forbindelse med GDPR er Virksomheden den Dataansvarlige.
  • Cookies er små filer, der placeres på din computer, mobilenhed eller en hvilken som helst anden enhed af et websted, og som indeholder detaljerne om din browserhistorik på webstedet blandt dets mange anvendelser.
  • Land henviser til: Danmark
  • Dataansvarlig henviser i forbindelse med GDPR (General Data Protection Regulation) til Virksomheden som den juridiske person, der alene eller sammen med andre bestemmer formålene og midlerne til behandlingen af Persondata.
  • Enhed betyder enhver enhed, der kan få adgang til Servicen, såsom en computer, en mobiltelefon eller en digital tablet.
  • Facebook Fanside er en offentlig profil ved navn Nicolai Bergmann Danmark, som er specifikt oprettet af Virksomheden på det sociale netværk på Facebook, tilgængelig på https://www.facebook.com/nicolaibergmann.dk
  • Persondata er enhver information, der vedrører en identificeret eller identificerbar person. I forbindelse med GDPR betyder Persondata enhver information, der vedrører Dig, såsom et navn, et identifikationsnummer, lokalitetsdata, online-id eller en eller flere faktorer, der er specifikke for den fysiske, fysiologiske, genetiske, mentale, økonomiske, kulturelle eller sociale identitet.
  • Service henviser til hjemmesiden.
  • Serviceudbyder betyder enhver fysisk eller juridisk person, der behandler dataene på vegne af Virksomheden. Det refererer til tredjepartsvirksomheder eller enkeltpersoner, der er ansat af Virksomheden for at facilitere Servicen, levere Servicen på vegne af Virksomheden, udføre tjenester relateret til Servicen eller til at bistå Virksomheden med at analysere, hvordan Servicen bruges. I forbindelse med GDPR betragtes Serviceudbydere som databehandlere.
  • Brugsdata refererer til data, der indsamles automatisk, enten genereret af brugen af Servicen eller fra selve Servicens infrastruktur (f.eks. varigheden af ​​et sidebesøg).
  • Hjemmeside henviser til Nicolai Bergmann, tilgængelig på https://nicolaibergmann.dk/
  • Du betyder den person, der tilgår eller bruger Servicen, eller den virksomhed eller anden juridisk enhed, på vegne af hvilken en sådan person har adgang til eller bruger Servicen, alt efter hvad der er relevant.I henhold til GDPR (General Data Protection Regulation) kan Du blive omtalt som Datasubjekt, den registrerede eller som brugeren, da du er den person, der bruger Servicen.

Indsamling og brug af Dine Persondata

Typer af indsamlet data

Persondata

Når Du bruger Vores Service, kan Vi bede Dig om at give Os visse personligt identificerbare oplysninger, som kan bruges til at kontakte eller identificere Dig. Personligt identificerbare oplysninger kan omfatte, men er ikke begrænset til:

  • E-mail adresse
  • Fornavn og efternavn
  • Telefonnummer
  • Adresse, Postnummer, By
  • Brugsdata

Brugsdata

Brugsdata indsamles automatisk, når Servicen bruges.

Brugsdata kan omfatte oplysninger såsom din enheds internetprotokoladresse (f.eks. IP-adresse), browsertype, browserversion, siderne i vores Service, som Du besøger, tidspunktet og datoen for Dit besøg, tiden brugt på disse sider, unikke enhedsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Når du tilgår Servicen via en mobilenhed, kan Vi indsamle visse oplysninger automatisk, herunder, men ikke begrænset til, typen af mobilenhed, Du bruger, Din mobilenheds unikke id, IP-adressen på Din mobilenhed, din mobils operativsystem, typen af mobil internetbrowser, Du bruger, unikke enhedsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Vi kan også indsamle oplysninger, som Din browser sender, når Du besøger vores Service, eller når du tilgår Servicen via en mobilenhed.

Sporingsteknologier og cookies

Vi bruger cookies og lignende sporingsteknologier til at spore aktiviteten på Vores Service og gemme visse oplysninger. De anvendte sporingsteknologier er beacons, tags og scripts til at indsamle og spore information og til at forbedre og analysere Vores Service. De teknologier, vi bruger, kan omfatte:

  • Cookies eller browsercookies. En cookie er en lille fil placeret på Din enhed. Du kan instruere Din browser til at afvise alle cookies eller angive, hvornår en cookie sendes. Men hvis du ikke accepterer cookies, vil Du muligvis ikke være i stand til at bruge visse dele af vores Service. Medmindre du har justeret Din browserindstilling, så den afviser cookies, kan vores Service anvende cookies.
  • Flash-cookies. Visse funktioner af vores Service kan bruge lokalt lagrede objekter (eller Flash-cookies) til at indsamle og gemme oplysninger om Dine præferencer eller Din aktivitet på vores Service. Flash-cookies administreres ikke af de samme browserindstillinger som dem, der bruges til browsercookies. For mere information om, hvordan du kan slette Flash-cookies, læs venligst "Hvor kan jeg ændre indstillingerne for at deaktivere eller slette lokalt delte objekter?" tilgængelig på https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/disable-local-shared-objects-flash.html#main_Where_can_I_change_the_settings_for_disabling__or_deleting_local_shared_objects_
  • Web Beacons. Visse sektioner af vores Service og vores e-mails kan indeholde små elektroniske filer kendt som web beacons (også kaldet klare gifs, pixel tags og single-pixel gifs), som f.eks. tillader Virksomheden at tælle brugere, der har besøgt disse sider eller har åbnet en e-mail og for andre relaterede webstedsstatistikker (f.eks. registrering af populariteten af ​​en bestemt sektion og verifikation af system- og serverintegritet).

Cookies kan være "vedvarende" eller "sessions" cookies. Vedvarende cookies forbliver på Din personlige computer eller mobilenhed, når Du går offline, mens sessions cookies slettes, så snart Du lukker din webbrowser. 

Vi bruger både sessions- og persistente cookies til de formål, der er angivet nedenfor:

Nødvendige / essentielle cookies

Type: Sessions cookies

Administreret af: Os

Formål: Disse cookies er afgørende for at give Dig de servicer, der er tilgængelige via webstedet, og for at gøre det muligt for Dig at bruge nogle af dets funktioner. De hjælper med at autentificere brugere og forhindre svigagtig brug af brugerkonti. Uden disse cookies kan de servicer, du har bedt om, ikke leveres, og vi bruger kun disse cookies til at give Dig disse servicer.

Cookiespolitik / Accept af cookie-meddelelse

Type: Vedvarende cookies

Administreret af: Os

Formål: Disse cookies identificerer, om brugerne har accepteret brugen af ​​cookies på hjemmesiden.

Funktionscookies

Type: Vedvarende cookies

Administreret af: Os

Formål: Disse cookies giver os mulighed for at huske de valg, Du træffer, når Du bruger webstedet, såsom at huske dine loginoplysninger eller sprogpræference. Formålet med disse cookies er at give Dig en mere personlig oplevelse og undgå, at Du skal genindtaste dine præferencer, hver gang Du bruger hjemmesiden.

Sporings- og performance cookies

Type: Vedvarende cookies

Administreret af: Tredjeparter

Formål: Disse cookies bruges til at spore information om trafik til hjemmesiden, og hvordan brugere anvender hjemmesiden. Oplysningerne, der er indsamlet via disse cookies, kan direkte eller indirekte identificere dig som en individuel besøgende. Dette skyldes, at de indsamlede oplysninger typisk er knyttet til en pseudonym identifikator forbundet med den enhed, du bruger til at få adgang til webstedet. Vi kan også bruge disse cookies til at teste nye sider, features eller nye funktioner på webstedet for at se, hvordan vores brugere reagerer på dem.

For mere information om de cookies, vi bruger, og dine valg med hensyn til cookies, besøg venligst vores cookiepolitik eller afsnittet cookies i vores Fortrolighedspolitik.

Brug af Dine Persondata

Virksomheden kan bruge Persondata til følgende formål:

  • At levere og vedligeholde vores Service, herunder at overvåge brugen af ​​vores Service.
  • At administrere Din Konto: at administrere Din registrering som bruger af Servicen. De Persondata, Du afgiver, kan give Dig adgang til forskellige funktioner af Servicen, som er tilgængelige for Dig som en registreret bruger.
  • Til udførelse af en kontrakt: udvikling, compliance og gennemførelse af købskontrakten for de produkter, varer eller servicer, Du har købt, eller af enhver anden kontrakt med Os gennem Servicen.
  • Til at kontakte Dig: Til at kontakte Dig via e-mail, telefonopkald, SMS eller andre tilsvarende former for elektronisk kommunikation, såsom en mobilapplikations push meddelelser vedrørende opdateringer eller informativ kommunikation relateret til funktionerne, produkterne eller de aftalte servicer, herunder sikkerhedsopdateringerne, når det er nødvendigt eller rimeligt for deres gennemførelse.
  • Til at forsyne Dig med nyheder, særlige tilbud og generel information om andre varer, servicer og begivenheder, som vi tilbyder, der ligner dem, du allerede har købt eller spurgt om, medmindre du har valgt ikke at modtage sådanne oplysninger.· Til at administrere Dine anmodninger: For at håndtere og administrere Dine anmodninger til Os.
  • At levere målrettet annoncering til Dig: Vi bruger muligvis dine oplysninger til at udvikle og vise indhold og annoncering (og arbejder med tredjepartsleverandører, der gør det), der er skræddersyet til dine interesser og/eller lokalitet og til at måle dets effektivitet.
  • Til virksomhedsoverdragelser: Vi kan bruge Dine oplysninger til at evaluere eller gennemføre en fusion, et frasalg, en omstrukturering, reorganisering, ophør eller andet salg eller overdragelse af nogle eller alle Vores aktiver, hvad enten det er som en igangværende virksomhed eller som en del af konkurs, likvidation, eller lignende procedure, hvori Persondata om brugerne af vores Service, som opbevares af Os, er blandt de overførte aktiver.
  • Til andre formål: Vi kan bruge dine oplysninger til andre formål, såsom dataanalyse, identifikation af brugstrends, bestemmelse af effektiviteten af ​​vores salgsfremmende kampagner og til at evaluere og forbedre vores Service, produkter, servicer, markedsføring og din oplevelse.

Vi kan dele Dine personlige oplysninger i følgende situationer:

Med Serviceudbydere: Vi kan dele Dine personlige oplysninger med Serviceudbydere for at overvåge og analysere brugen af ​​vores Service, for at annoncere til Dig på tredjepartswebsteder, efter Du besøgte vores Service, for betalingsbehandling og for at kontakte Dig.

For Virksomhedsoverdragelser: Vi kan dele eller overføre Dine personlige oplysninger i forbindelse med, eller under forhandlinger om, enhver fusion, salg af virksomhedens aktiver, finansiering eller overtagelse af hele - eller en del af - Vores virksomhed til en anden virksomhed.

Med tilknyttede selskaber: Vi deler muligvis Dine oplysninger med Vores tilknyttede selskaber, i hvilket tilfælde vi vil kræve, at disse tilknyttede selskaber overholder denne Fortrolighedspolitik. Tilknyttede selskaber omfatter Vores moderselskab og alle andre datterselskaber, joint venture-partnere eller andre virksomheder, som Vi kontrollerer, eller som er under fælles kontrol med Os.

Med forretningspartnere: Vi deler muligvis Dine oplysninger med Vores forretningspartnere for at tilbyde Dig visse produkter, servicer eller kampagner.

Med andre brugere: når Du deler personlige oplysninger eller på anden måde interagerer i de offentlige områder med andre brugere, kan sådanne oplysninger ses af alle brugere og kan blive distribueret offentligt udenfor.

Med Dit samtykke: Vi kan videregive Dine personlige oplysninger til ethvert andet formål med Dit samtykke.

Opbevaring af Dine Persondata

Virksomheden opbevarer kun Dine Persondata, så længe det er nødvendigt for de formål, der er angivet i denne Fortrolighedspolitik. Vi vil opbevare og bruge Dine Persondata i det omfang, det er nødvendigt for at overholde vores juridiske forpligtelser (f.eks. hvis vi er forpligtet til at opbevare dine data for at overholde gældende love), løse tvister og håndhæve vores juridiske aftaler og politikker.

Virksomheden vil også opbevare Brugsdata til interne analyseformål. Brugsdata opbevares generelt i en kortere periode, undtagen når disse data bruges til at styrke sikkerheden eller til at forbedre funktionaliteten af ​​Vores Service, eller Vi juridisk er forpligtet til at opbevare disse data i længere perioder.

Overførsel af Dine Persondata

Dine oplysninger, herunder Persondata, behandles på Virksomhedens driftskontorer og andre steder, hvor de parter, der er involveret i behandlingen, befinder sig. Det betyder, at disse oplysninger kan overføres til - og vedligeholdes på - computere, der er placeret uden for din region, land eller anden statslig jurisdiktion, hvor databeskyttelseslovene kan afvige fra Din jurisdiktion.

Dit samtykke til denne Fortrolighedspolitik efterfulgt af Din indsendelse af sådanne oplysninger repræsenterer Din accept af denne overførsel.

Virksomheden vil tage alle nødvendige skridt for at sikre, at Dine data behandles sikkert og i overensstemmelse med denne Fortrolighedspolitik, og ingen overførsel af Dine Persondata vil finde sted til en organisation eller et land, medmindre der er tilstrækkelig kontrol på plads, herunder sikkerheden af Dine data og andre personlige oplysninger.

Videregivelse af Dine Persondata

Forretningstransaktioner

Hvis Virksomheden er involveret i en fusion, opkøb eller salg af aktiver, kan Dine Persondata blive overført. Vi giver besked, før Dine Persondata overføres og bliver underlagt en anden Fortrolighedspolitik.

Retshåndhævelse

Under visse omstændigheder kan Virksomheden være forpligtet til at videregive Dine Persondata, hvis det er påkrævet ved lov eller som svar på gyldige anmodninger fra offentlige myndigheder (f.eks. en domstol eller et statsligt organ).

Andre lovkrav

Virksomheden kan videregive Dine Persondata i god tro på, at en sådan handling er nødvendig for at:

  • Overholde en juridisk forpligtelse
  • Beskytte og forsvare Virksomhedens rettigheder eller ejendom
  • Forhindre eller undersøge mulige forseelser i forbindelse med Servicen
  • Beskytte den personlige sikkerhed af brugere af Servicen eller offentligheden
  • Beskytte mod juridisk ansvar

Sikkerhed for Dine Persondata

Sikkerheden af ​​Dine Persondata er vigtig for Os, men husk; At ingen metode til transmission over internettet eller metode til elektronisk lagring er 100 % sikker. Selvom vi stræber efter at bruge kommercielt acceptable midler til at beskytte Dine Persondata, så kan vi ikke garantere deres absolutte sikkerhed.

Detaljerede oplysninger om behandlingen af Dine Persondata

De Serviceudbydere, Vi bruger, kan have adgang til Dine Persondata. Disse tredjepartsleverandører indsamler, opbevarer, bruger, behandler og overfører oplysninger om Din aktivitet på Vores Service i overensstemmelse med deres Fortrolighedspolitikker.

Analyser

Vi kan bruge tredjeparts Serviceudbydere til at overvåge og analysere brugen af vores Service.

  • Google Analytics

Google Analytics er en webanalysetjeneste, der tilbydes af Google, som sporer og rapporterer trafik på webstedet. Google bruger de indsamlede data til at spore og overvåge brugen af vores Service. Disse data deles med andre Google tjenester. Google kan bruge de indsamlede data til at kontekstualisere og tilpasse annoncerne på sit eget annoncenetværk.

Du kan fravælge at have gjort din aktivitet på Servicen tilgængelig for Google Analytics ved at installere browsertilføjelsen til fravalg af Google Analytics. Tilføjelsen forhindrer Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js og dc.js) i at dele oplysninger med Google Analytics om besøgsaktivitet.

For mere information om Googles Privatlivspolitik kan du besøge Googles hjemmeside om beskyttelse af personlige oplysninger og vilkår: https://policies.google.com/privacy?hl=da

E-mail marketing

Vi kan bruge Dine Persondata til at kontakte Dig med nyhedsbreve, markedsførings- eller salgsfremmende materialer og andre oplysninger, der kan være af interesse for Dig. Du kan fravælge at modtage nogen af - ​​eller alle disse meddelelser - fra Os ved at følge afmeldingslinket eller instruktionerne i enhver e-mail, Vi sender, eller ved at kontakte Os.

Vi kan bruge Serviceudbydere af e-mailmarketing til at administrere og sende e-mails til Dig.

  • Mailchimp

Mailchimp er en e-mail markedsføringstjeneste leveret af The Rocket Science Group LLC. 

For mere information om Mailchimps privatlivspraksis, besøg venligst deres Fortrolighedspolitik: https://mailchimp.com/legal/privacy/

Betalinger

Vi kan levere betalte produkter og/eller tjenester inden for Servicen. I så fald kan vi bruge tredjepartstjenester til betalingsbehandling (f.eks. betalingsbehandlere).

Vi opbevarer eller indsamler ikke dine betalingskortoplysninger. Disse oplysninger leveres direkte til vores tredjeparts betalingsbehandlere, hvis brug af dine personlige oplysninger er underlagt deres Fortrolighedspolitik. Disse betalingsbehandlere overholder de standarder, der er fastsat af PCI-DSS, som administreres af PCI Security Standards Council, som er en fælles indsats af mærker som Visa, Mastercard, American Express og Discover. PCI-DSS-krav er med til at sikre sikker håndtering af betalingsoplysninger.

  • Google Play-betalinger i appen: Deres Fortrolighedspolitik kan ses på https://www.google.com/policies/privacy/
  • Shoppay: Deres Fortrolighedspolitik kan ses på https://www.shopify.com/legal/privacy/app-users

Adfærdsmæssig remarketing

The Company uses remarketing services to advertise to You after You accessed or visited our Service. We and Our third-party vendors use cookies and non-cookie technologies to help Us recognize Your Device and understand how You use our Service so that We can improve our Service to reflect Your interests and serve You advertisements that are likely to be of more interest to You.Disse tredjepartsleverandører indsamler, opbevarer, bruger, behandler og overfører oplysninger om Din aktivitet på Vores Service i overensstemmelse med deres Fortrolighedspolitikker og for at gøre os i stand til at:

Måle og analysere trafik og browseraktivitet på Vores Service

Vise annoncer for vores produkter og/eller servicer til Dig på tredjepartswebsteder eller -apps

Måle og analysere effektiviteten af ​​Vores reklamekampagner

Nogle af disse tredjepartsleverandører kan bruge ikke-cookie-teknologier, som muligvis ikke påvirkes af browserindstillinger, der blokerer cookies. Din browser tillader Dig muligvis ikke at blokere sådanne teknologier. Du kan bruge følgende tredjepartsværktøjer til at afvise indsamling og brug af oplysninger med det formål at vise Dig interessebaseret annoncering:

  • NAI's opt-out platform: http://www.networkadvertising.org/choices/
  • EDAA's opt-out platform http://www.youronlinechoices.com/
  • DAA's opt-out platform: http://optout.aboutads.info/?c=2&lang=EN

Du kan fravælge al personlig annoncering ved at aktivere privatlivsfunktioner på Din mobilenhed, såsom Limit Ad Tracking (iOS) og Opt Out of Ads Personalization (Android). Se Hjælpesystemet på Din mobile enhed for flere oplysninger.

Vi kan dele oplysninger, såsom hashkrypterede e-mailadresser (hvis tilgængelige) eller andre online id'er indsamlet på Vores Service, med disse tredjepartsleverandører. Dette giver Vores tredjepartsleverandører mulighed for at genkende og levere annoncer til Dig - på tværs af enheder og browsere. For at læse mere om de teknologier, der bruges af disse tredjepartsleverandører, og deres egenskaber - på tværs af enheder, henvises du til Fortrolighedspolitikken for hver leverandør, der er anført nedenfor.

De tredjepartsleverandører, Vi bruger, er:

Google Ads (AdWords)Google Ads (AdWords) remarketing tjeneste leveres af Google Inc.

Du kan fravælge Google Analytics til display annoncering og tilpasse annoncerne på Google Displaynetværk ved at besøge siden med Google Ads-indstillinger:

Google anbefaler også at installere Google Analytics Opt-out Browsertilføjelse - https://tools.google.com/dlpage/gaoptout - til din webbrowser. Browsertilføjelsen til fravalg af Google Analytics giver besøgende mulighed for at forhindre deres data i at blive indsamlet og brugt af Google Analytics.

For mere information om Googles privatlivspraksis kan du besøge Googles hjemmeside om Privatlivspolitik og vilkår: https://policies.google.com/privacy?hl=da

GDPR Privatlivspolitik

Retsgrundlag for behandling af Persondata i henhold til GDPR

Vi kan behandle Persondata under følgende betingelser:

  • Samtykke: Du har givet Dit samtykke til at behandle Persondata til et eller flere specifikke formål.
  • Udførelse af en kontrakt: Levering af Persondata er nødvendig for udførelsen af ​​en aftale med Dig og/eller for eventuelle prækontraktuelle forpligtelser heraf.
  • Juridiske forpligtelser: Behandling af Persondata er nødvendig for compliance med en juridisk forpligtelse, som Virksomheden er underlagt.
  • Vitale interesser: Behandling af Persondata er nødvendig for at beskytte Dine eller en anden fysisk persons vitale interesser.
  • Offentlige interesser: Behandling af Persondata er relateret til en opgave, der udføres i offentlighedens interesse eller i udøvelsen af ​​officiel myndighed, der tilkommer Virksomheden.
  • Legitime interesser: Behandling af Persondata er nødvendig af hensyn til de legitime interesser, som Virksomheden forfølger.

Virksomheden hjælper under alle omstændigheder gerne med at afklare det konkrete retsgrundlag, der gælder for behandlingen, og i særdeleshed om udlevering af Persondata er et lov- eller kontraktkrav, eller et krav, der er nødvendigt for at indgå en kontrakt.

Dine rettigheder i henhold til GDPR

Virksomheden forpligter sig til at respektere fortroligheden af ​​Dine Persondata og garanterer, at Du kan udøve dine rettigheder.

Du har retten i henhold til denne Fortrolighedspolitik og ved lov, hvis Du er inden for EU, til:

  • Anmod om adgang til Dine Persondata. Retten til at få adgang til, opdatere eller slette de oplysninger, Vi har om Dig. Når det er gjort mulig, kan du få adgang til, opdatere eller anmode om sletning af Dine Persondata direkte i afsnittet om Dine kontoindstillinger. Hvis du ikke selv er i stand til at udføre disse handlinger, kontakt Os venligst - så Vi kan hjælpe dig. Dette giver Dig også mulighed for at modtage en kopi af de Persondata, Vi har om Dig.
  • Anmod om rettelse af de Persondata, som Vi opbevarer om Dig. Du har ret til at få rettet enhver ufuldstændig eller unøjagtig information, som Vi har om Dig.
  • Indsigelse mod behandling af Dine Persondata. Denne ret eksisterer, hvor Vi stoler på en legitim interesse som det juridiske grundlag for Vores behandling, og der er noget ved Din særlige situation, som gør, at Du ønsker at gøre indsigelse mod Vores behandling af Dine Persondata af denne grund. Du har også retten til at gøre indsigelse, når Vi behandler dine Persondata for direkte markedsføringsformål.
  • Anmod om sletning af Dine Persondata. Du har retten til at bede Os om at slette eller fjerne Persondata, når der ikke er nogen god grund for Os til at fortsætte med at behandle dem.
  • Anmod om overførsel af dine personlige data. Vi vil forsyne Dig eller en tredjepart, som Du har valgt, Dine Persondata i et struktureret, almindeligt anvendt, maskinlæsbart format. Bemærk venligst, at denne ret kun gælder for automatiserede oplysninger, som Du oprindeligt gav Os samtykke til at bruge, eller hvor Vi brugte oplysningerne til at oprette en kontrakt med Dig.
  • Træk Dit samtykke tilbage. Du har ret til at trække Dit samtykke tilbage om brug af Dine Persondata. Hvis Du trækker Dit samtykke tilbage, er Vi muligvis ikke i stand til at give Dig adgang til visse specifikke funktioner i Servicen.

Udøvelse af Dine GDPR databeskyttelsesrettigheder

Du kan udøve Dine rettigheder til adgang, berigtigelse, annullering og indsigelse ved at kontakte Os. Bemærk venligst, at vi kan bede Dig om at bekræfte Din identitet, før Vi svarer på sådanne anmodninger. Hvis Du fremsætter en anmodning, vil Vi gøre vores bedste for at svare Dig så hurtigt som muligt

Du har ret til at klage til en databeskyttelsesmyndighed over Vores indsamling og brug af Dine Persondata. Hvis Du er i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), bedes Du kontakte Din lokale databeskyttelsesmyndighed i EØS for mere information.

Facebook Fanside

Dataansvarlig for Facebook fanside

Virksomheden er den dataansvarlige for dine personlige data, der indsamles, mens du bruger Servicen. Som operatør af Facebook fansiden https://www.facebook.com/nicolaibergmann.dk er Virksomheden og operatøren af ​​det sociale netværk Facebook dataansvarlige i fællesskab.

Virksomheden har indgået aftaler med Facebook, der blandt andet definerer vilkårene for brugen af ​​Facebook fansiden. Disse vilkår er for det meste baseret på Facebooks servicevilkår: https://www.facebook.com/terms.php

Besøg Facebooks Datapolitik https://www.facebook.com/policy.php?hl=da for mere information om, hvordan Facebook administrerer personlige data, eller kontakt Facebook online eller via mail: Facebook, Inc. ATTN, Privacy Operations, 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA.

Facebook-indsigt

Vi bruger Facebook-indsigt funktionen i forbindelse med driften af Facebook fansiden og på baggrund af GDPR, for at indhente anonymiserede statistiske data om Vores brugere.

Til dette formål placerer Facebook en cookie på enheden af den bruger, der besøger Vores Facebook fanside. Hver cookie indeholder en unik identifikationskode og forbliver aktiv i en periode på to år, undtagen når den slettes inden udgangen af denne periode.

Facebook modtager, registrerer og behandler de oplysninger, der er gemt i cookien, især når brugeren besøger Facebook servicer, der er leveret af andre medlemmer af Facebook fansiden og servicer fra andre virksomheder, der bruger Facebook servicer.

For mere information om Facebooks privatlivspraksis, besøg venligst Facebooks Datapolitik her: https://www.facebook.com/privacy/explanation?hl=da

Børns privatliv

Vores Service henvender sig ikke til nogen under 13 år. Vi indsamler ikke bevidst personligt identificerbare oplysninger fra nogen under 13 år. Hvis du er forælder eller værge, og du er klar over, at dit barn har givet Os Persondata, bedes du venligst kontakte Os. 

Hvis Vi bliver opmærksomme på, at Vi har indsamlet Persondata fra nogen under 13 år uden bekræftelse af forældrenes samtykke, så tager Vi skridt til at fjerne disse oplysninger fra Vores servere.Hvis Vi er nødt til at stole på samtykke, som et juridisk grundlag for at behandle Dine oplysninger, og Dit land kræver samtykke fra en forælder, så kan Vi kræve Dine forældres samtykke, før Vi indsamler og bruger disse oplysninger.

Links til andre hjemmesider

Vores Service kan indeholde links til andre websteder, der ikke drives af Os. Hvis Du klikker på et tredjepartslink, vil Du blive dirigeret til denne tredjeparts websted. Vi anbefaler Dig på det kraftigste at gennemgå Fortrolighedspolitikken for hvert websted, Du besøger.

Vi har ingen kontrol over og påtager Os intet ansvar for indholdet, Fortrolighedspolitikkerne eller praksis på nogen tredjeparts websteder eller servicer.

Ændringer til denne Fortrolighedspolitik

Vi kan opdatere vores Fortrolighedspolitik fra tid til anden. Vi vil underrette Dig om eventuelle ændringer ved at offentliggøre den nye Fortrolighedspolitik på denne side.

Vi giver dig besked via e-mail og/eller en fremtrædende meddelelse på vores Service, før ændringen træder i kraft, og Vi opdaterer datoen for "Sidst opdateret" øverst i denne Fortrolighedspolitik.

Du rådes til at gennemgå denne Fortrolighedspolitik med jævne mellemrum for eventuelle ændringer. Ændringer til denne Fortrolighedspolitik træder i kraft, når de offentliggøres på denne side.

Kontakt Os

Hvis du har spørgsmål om denne Fortrolighedspolitik, kan du kontakte os:

  • Via email: info@nicolaibergmann.com
Dansk
Dansk

[[recommendation]]

Dansk