Nicolai Bergmann - Flowers & Design
Nicolai Bergmann - Flowers & Design
Langvarig Op til 3 års holdbarhed
Unikke blomster Lavet i hånden af os
En kærlig hilsen Vis din taknemmelighed
Langvarig Op til 3 års holdbarhed
Unikke blomster Lavet i hånden af os
En kærlig hilsen Vis din taknemmelighed

Det siger andre om blomsteræsken

"Fik en flot æske i 2010, og den er stadig smuk!"

Helle Nørkjær

"Jeg har netop modtaget den fineste æske med blomster i. Super dejlig er den, og jeg glæder mig dagligt til at kigge på den smukke "buket". Meget hurtig levering, og et fint håndskrevet kort fra NB Teamet i København."

Marianne

"Det er så skønt at kigge på et perfekt stykke håndværk, og at man så tillige kan få del i de smukke blomsteræsker som Nicolai Bergmann laver, er bare så perfekt."

Linda

"Fantastisk smukke farver i de valgte blomster. Lever til fulde op til billeder på hjemmesiden. Er også meget glad for, at de ikke har fået en eller anden syntetisk duft. Smuk og hurtig indpakning/ levering"

Charlotte

Hyppigt stillede spørgsmål

Præserverede blomster er 100% naturlige blomster, der er blevet behandlet til at beholde deres naturlige livlige udtryk i op til 3 år, uden vand eller sollys.

Alle ordrer behandles samme dag (undtagen søndage, mandage og helligdage), hvis ordren er afgivet inden kl. 12 (middag). Du vil modtage en meddelelse, når din ordre er blevet afsendt.

Forsendelse inden for Danmark tager normalt 1-3 hverdage.

Blomsteræsken er i dag en foretrukken måde at give blomster på for mange mennesker her i Danmark, men også rundt om i verden.

Blomsteræsken er i dag en elsket dekoration og også en værdsat gave til den særlige person, du holder af.

Blomsteræskerne, du finder her i vores online shop, er lavet af præserverede blomster, der holder i flere år og opretholder et levende og frisk udtryk i årevis - i modsætning til tørrede blomster, der typisk visner, tørrer endnu mere ud og begynder at lugte efter nogle måneder.