Nicolai Bergmann - Flowers & Design
Nicolai Bergmann - Flowers & Design

Det siger andre om blomsteræsken

"Fik en flot æske i 2010, den er stadig smuk!"

Helle Nørkjær

"Det er så skønt at kigge på et perfekt stykke håndværk, og at man så tillige kan få del i de smukke blomsteræsker som Nicolai Bergmann laver, er bare så perfekt."

Linda

"Snart 2,5 år fik jeg en blomsteræske til min runde fø'sdag i Januar 2020. Den har overhovedet ikke forandret sig. Den er så smuk."

Lone Lau
Udsalg

Product title

17 kr.

Testimonials

"Meget hurtig levering, og et fint håndskrevet kort fra NB Teamet i København."

Marianne

"Udover hurtig levering, var det en meget flot pakke som blev leveret."

Daniel

"Smuk og hurtig indpakning/ levering"

Charlotte

Hyppigt stillede spørgsmål

Præserverede blomster er 100% naturlige blomster, der er blevet behandlet for at opretholde deres friske udseende i op til 3 år uden behov for vand eller sollys.

Derfor er alle vores blomsteræsker en langvarig blomstergave og dekorationsgenstand.

I modsætning til tørrede blomster beholder præserverede blomster et naturligt udseende, hvilket betyder, at dine blomster vil forblive friske og levende i udtrykket i årevis.

Alle ordrer behandles samme dag (undtagen søndage, mandage og helligdage), hvis ordren er afgivet inden kl. 12 (middag). Du vil modtage en meddelelse, når din ordre er blevet afsendt.

Forsendelse inden for Danmark tager normalt 1-3 hverdage.

Blomsteræsken er i dag en foretrukken måde at give blomster på for mange mennesker her i Danmark, men også rundt om i verden.

Blomsteræsken er i dag en elsket dekoration og også en værdsat gave til den særlige person, du holder af.

Blomsteræskerne, du finder her i vores online shop, er lavet af præserverede blomster, der holder i flere år og opretholder et levende og frisk udtryk i årevis - i modsætning til tørrede blomster, der typisk visner, tørrer endnu mere ud og begynder at lugte efter nogle måneder.