DEN ORGINALE FLOWER BOX

Blomsteræskerne er vores signatur produkt, som altid vil overraske og imponere enhver. Se hele kollektionen af blomsteræsker her i vores online butik. Du kan herunder også læse historien om, hvordan Nicolai Bergmann kom på ideen om den nu verdensberømte blomsteræske.

Året 2000 skulle vise sig at blive et helt specielt år for Nicolai Bergmann. Det var nemlig her, han kom på ideen om at lave den første prototype på blomsteræsken, der senere skulle vise sig at blive et hit verden rundt. En kunde henvendte sig til Bergmann, i en af hans nyåbnede butikker i Tokyo, med forespørgelsen om at få kreeret en blomstergave til en presseevent i modebranchen. En af kundens krav var, at den ikke måtte fylde for meget og om muligt skulle kunne stables, da det ønskede antal var 600 stk. Efter utallige forsøg på at få buketter og dekorationer ned i noget emballage, så de kunne stables, kom Nicolai omsider på ideen med at sætte blomster direkte ned i en æske for samtidig at møde kundens budget samt ønsket om, at produktet ikke måtte fylde for meget og skulle kunne stables. Dette var starten på et utroligt eventyr, og blomsteræsksen er i dag en fortrukken måde at give blomster på for mange her i Danmark, men også verden rundt. Blomsterækserne, som du findet her i vores online butik, er konserverede blomster som holder sig i årevis.

Skulle du være interesseret i en Flower Box med friske blomster, så er du velkommen til at kontakte os på hello.dk@nicolaibergmann.com med din forespørgelse.

FORÅRS UDVALG

BESØG VORES NYE BUTIK!

Nicolai Bergmann Butik

Tirsdag - Lørdag : 11.00 - 18.00

Kørselsvejledning


BESØG VORES ONLINE BUTIK

NICOLAI BERGMANN YOUTUBE CHANNEL

Dansk
Dansk

[[recommendation]]

Dansk